Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

Πολιτική Επιστροφών:

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας μέσω τής ιστοσελίδας μας.

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση αναιτιολόγητα εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε το προϊόν.

Για το δικαίωμα υπαναχώρησης θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρησή μας στο τηλέφωνο 6940626050 ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: laskosofficial@gmail.com πριν τη λήξη τής προθεσμίας υπαναχώρησης, δηλαδή πριν παρέλθουν 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το έντυπο επιστροφής και να το συμπεριλάβετε στο δέμα σας.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς.

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων από το κατάστημά μας και εφόσον είναι στην αρχική τους κατάσταση, μη έχοντας υποστεί ζημιές ή φθορές, η επιχείρησή μας θα σας επιστρέψει ατόκως το ποσό της αξίας των προϊόντων αυτών, με το οποίο έχετε επιβαρυνθεί χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή (εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητώς κάτι διαφορετικό). Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη με την επιχείρησή μας εταιρεία μεταφοράς.

Αναγκαία προϋπόθεση για την υπαναχώρησή σας από την πώληση είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί του προϊόν, να μην έχουν αφαιρεθεί οι σημάνσεις και τα χάρτινα πινακίδια, να μην έχουν φθορές και ελαττώματα ( λεκέδες, αρώματα κ.τ.λ.) και να είναι εντός τής συσκευασίας των.

Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητά σας ή έχει μειωθεί η αξία του λόγω μεταχείρισής του, η επιχείρησή μας θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας και σε περίπτωση που η επιχείρησή μας υποχρεωθεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων προς εσάς, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Πολιτική επιστροφών και αλλαγής ελαττωματικών προϊόντων:

Τα προϊόντα που διαθέτει η επιχείρησή μας ελέγχονται πριν την παράδοσή τους στον πελάτη ώστε να αποκλεισθεί η περίπτωση να έχουν ελαττώματα και συσκευάζονται επιμελώς, ώστε να παραδίδονται σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την επιχείρησή μας.

Παρ’ ‘όλα αυτά συνιστούμε στους πελάτες μας να ελέγχουν το προϊόν κατά την παράδοση, ώστε αν διαπιστωθούν φθορές ή ελαττώματα να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6940626050 ή στο e-mail: laskosofficial@gmail.com προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε εντός τριών (3) ημερών από την παραλαβή: αν επιθυμείτε την αντικατάσταση τού προϊόντος ή την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου ή να υπαναχωρήσετε από την πώληση ασκώντας το εν λόγω δικαίωμά σας με άτοκη επιστροφή χρημάτων, όπως αναφέρεται ανωτέρω.

Σε περίπτωση που ζητήσετε αντικατάσταση θα πρέπει να καλέσετε το συνεργαζόμενο με την επιχείρησή μας μεταφορέα για να παραλάβει τα προϊόν από εσάς. Μετά την παραλαβή τους από την επιχείρησή μας, θα σας παραδώσουμε το νέο προϊόν που επιθυμείτε, ίσης αξίας με αυτό που αντικαθίσταται. Η δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέσω του μεταφορέα βαρύνει την επιχείρησή μας.

Offers